• 2
  • 3
  • 1

Industrilakering i topkvalitet

Hos K.P. Service kan vi løse stort set alle opgaver indenfor industrilakering. Uanset om der er tale om en af de små, eller en af de helt store opgaver, så leverer vi altid et fejlfrit resultat. Vi har en industrikabine på 14x6 m, og det giver os mulighed for at varetage så godt som alle opgaver indenfor industrilakering, i alt fra lastbiler, pumper, beslag eller komponenter til vindmølleindustrien.

Vi har mange års erfaring med industrilakering, og det bliver virkeligt afspejlet i vores resultater - Hver gang. Har du spørgsmål vedrørende industrilakering, eller står du med en opgave vi kan løse for dig, så tøv endelig ikke med at gribe knoglen og kontakte os. Vi er altid villige til at besvare eventuelle spørgsmål.

K.P. Service leverer kvalitetsarbejde til en god pris. Det er vores mål altid at levere professionelt arbejde, der imødeser den aftale, der er indgået imellem værksted og kunde. Vi overholder de aftalte betingelser og leveringstider, og hos os er der ingen skjulte gebyrer eller ekstra tillæg.

HJEMMESIDENAVN.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK