Smedearbejde - fejlfrie resultater

Hos K.P. Service kan vi løse stort set alle opgaver indenfor smedearbejde. Uanset om der er tale om en af de små, eller en af de helt store opgaver, så leverer vi altid et fejlfrit resultat.

Vi tager imod smedearbejde på bestilling, så vi kan hjælpe dig med dine specialopgaver. Igennem årene har vi opbygget stor erfaring med alle typer opgaver inden for smedearbejde - og det ses i vores resultater.

Står du med en opgave vi kan løse for dig, eller har du spørgsmål vedrørende smedearbejde, så tøv endelig ikke med at gribe telefonen og kontakte os

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, eller vejlede dig til den bedste løsning.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vores målsætning er altid at levere professionelt udført arbejde, som lever op til det, der er aftalt imellem kunde og værksted. Vi har ingen ekstra tillæg eller skjulte gebyrer, og vi overholder de aftalte betingelser og leveringstider.

Har du nogle spørgsmål til vores smedearbejde? Så er du velkommen til at ringe til os på 20 84 40 71 eller skrive til os på kim@kp-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp fra en professionel smed

Vi udfører mange arbejdsopgaver - du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi tale om dit behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt