Industrilakering og sandblæsning i top kvalitet

Hos K.P. Service kan vi løse stort set alle opgaver indenfor industrilakering. Uanset om der er tale om en af de små, eller en af de helt store opgaver, så leverer vi altid et fejlfrit resultat. 

Vi har en industrikabine på 14x6 m, og det giver os mulighed for at varetage så godt som alle opgaver indenfor industrilakering, i alt fra lastbiler, pumper, beslag eller komponenter til vindmølleindustrien.

Vi har mange års erfaring med industrilakering, og det bliver virkeligt afspejlet i vores resultater - Hver gang.

Vi løser alt indenfor industrilakering

VI kan løse stort set alle opgaver indenfor sandblæsning. Uanset om der er tale om en af de små, eller en af de helt store opgaver, så leverer vi altid et fejlfrit resultat. Vi har mange års erfaring med sandblæsning, og det bliver virkelig afspejlet i vores resultater - Hver gang.

Hvad er sandblæsning?

​Sandblæsning anvendes til afrensning af blandt andet stålkonstruktion, inden de overfladebehandles for at opnå en flot finish og undgå korrosion.

​Metoden skaber en ren overflade på stålet og frembringer en ruhed, der sørger for at de efterfølgende lag maling kan hæfte.

Kontakt os for mere information

K.P. Service leverer kvalitetsarbejde til en god pris. Det er vores mål altid at levere professionelt arbejde, der imødeser den aftale, der er indgået imellem værksted og kunde. Vi overholder de aftalte betingelser og leveringstider, og hos os er der ingen skjulte gebyrer eller ekstra tillæg.

Har du nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe til os på 20 84 40 71 eller skrive til os på kim@kp-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp fra en professionel smed

Vi udfører mange arbejdsopgaver - du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi tale om dit behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt