Stålgelænder der passer præcist til din bygning

Opmåling, udformning og montering af et stålgelænder

Hos K.P. Service kan vi udforme et stålgelænder til din ståltrappe eller lignende efter dine individuelle ønsker og behov. Vi har specialiseret os inden for stål, og vi kan dermed løse stort set alle opgaver inden for vores fag.

Vi sørger naturligvis for en præcis opmåling og montering, og vi leverer altid et fejlfrit resultat. Du er dermed garanteret et stålgelænder, der passer 100 % til din bygning.

Vi leverer løsninger for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Rødding, Esbjerg, Kolding og flere andre områder.

Derfor skal du lade os producere dit gelænder i stål

Der er flere gode grunde til at vælge at lade vores virksomhed fremstille og producere dit nye stålgelænder. Det er vores vision at blive kendt som en troværdig og kvalitetsbevidst produktionsvirksomhed, og vi tilbyder blandt andet:

  • ​Specialopgaver
  • ​Alt inden for stål
  • ​Fejlfrit og præcist arbejde med mere end 25 års erfaring
  • ​Høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris
  • ​Et stort fokus på at levere et resultat til din tilfredshed.

Herudover overholder vi naturligvis alle de aftalte betingelser og leveringstider, og du kan dermed trygt regne med os, når du skal have fremstillet et stålgelænder til din bygning, hvad enten det er til indvendig eller udvendig brug.

Kontakt os og indhent et uforpligtende og skræddersyet tilbud

Vi udarbejder gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop det stålgelænder, som du ønsker. Det gælder både, hvis der er tale om et indendørs eller et udendørs stålgelænder. Der pålægges naturligvis ingen ekstra tillæg eller skjulte gebyrer.

Vi sørger både for opmåling og montering, og med mere end 25 års erfaring inden for vores fag er du garanteret et fejlfrit resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Har du nogle spørgsmål omkring vores kompetencer, eller har du brug for yderligere information om dine muligheder, så hører vi også gerne fra dig.

Kontakt os for et tilbud lige her ↴

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os allerede i dag

​Kontakt os via telefon, mail eller gennem formularen, så sørger vi at få svaret dig indenfor de næste 48 timer. Vi er din store stål forhandler.

Følg K.P. SERVICE ApS på Facebook og
​læs hvad kunderne siger om os på Trustpilot.

Kontaktinformation

Telefon: 20 84 40 71

E-mail: ordre@kp-service.dk

Skodborgskovvej 15, 6630 Rødding

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

K.P. SERVICE ApS – CVR: 29391270