Industrilakering i top kvalitet i Sønderjylland

Hos K. P. Service kan vi løse stort set alle opgaver inden for industrilakering og sandblæsning. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, leverer vi altid et fejlfrit resultat. Vi holder til i Rødding, hvorfra vi servicerer mange kunder i området omkring Esbjerg og Kolding.

Vi løser alle opgaver inden for industrilakering

Vi har en industrikabine på 14x6 m, og det giver os mulighed for at varetage så godt som alle opgaver inden for industrilakering. Det er i alt fra lastbiler, pumper beslag og komponenter til vindmølleindustrien. Vi har mange års erfaring med industrilakering og sandblæsning, og det bliver virkelig afspejlet i vores resultater – hver gang.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til en god pris. Det er vores mål altid at levere professionelt arbejde, der imødekommer den aftale, der er indgået mellem værksted og kunde. Vi overholder naturligvis altid de aftalte leveringstider og betingelser, og hos os er der desuden ingen skjulte gebyrer eller ekstra tillæg.

Kontakt os i dag for mere information

Har du nogle spørgsmål? Så skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os for at høre mere om mulighederne for industrilakering. Der er ingen dumme spørgsmål. 

Ring til os på telefon 20 84 40 71 eller skriv til os på e-mail kim@kp-service.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp fra en professionel smed

Vi udfører mange arbejdsopgaver - du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi tale om dit behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt