Industrilakering i top kvalitet i Sønderjylland

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til en god pris.
​Vi overholder naturligvis altid de aftalte leveringstider

Hos K. P. Service kan vi løse stort set alle opgaver inden for industrilakering og sandblæs​ning. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, leverer vi altid et fejlfrit resultat. Vi holder til i Rødding, hvorfra vi servicerer mange kunder i området omkring Esbjerg og Kolding.

Vi løser alle opgaver inden for industrilakering

Vi har en industrikabine på 14x6 m, og det giver os mulighed for at varetage så godt som alle opgaver inden for industrilakering. Det er i alt fra lastbiler, pumper beslag og komponenter til vindmølleindustrien. Vi har mange års erfaring med industrilakering og sandblæsning, og det bliver virkelig afspejlet i vores resultater – hver gang.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til en god pris. Det er vores mål altid at levere professionelt arbejde, der imødekommer den aftale, der er indgået mellem værksted og kunde. Vi overholder naturligvis altid de aftalte leveringstider og betingelser, og hos os er der desuden ingen skjulte gebyrer eller ekstra tillæg.

Kontakt os i dag for mere information

Har du nogle spørgsmål? Så skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os for at høre mere om mulighederne for industrilakering. Der er ingen dumme spørgsmål.

Ring til os på telefon 20 84 40 71 eller skriv til os på e-mail ordre@kp-service.dk . Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os for et tilbud lige her ↴

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os allerede i dag

​Kontakt os via telefon, mail eller gennem formularen, så sørger vi at få svaret dig indenfor de næste 48 timer. Vi er din store stål forhandler.

Følg K.P. SERVICE ApS på Facebook og
​læs hvad kunderne siger om os på Trustpilot.

Kontaktinformation

Telefon: 20 84 40 71

E-mail: ordre@kp-service.dk

Skodborgskovvej 15, 6630 Rødding

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

K.P. SERVICE ApS – CVR: 29391270