Stålkonstruktioner fremstilles af specialister

Vi kan levere alle former for stålkonstruktioner

Hos K.P. Service kan vi levere alle former for stålkonstruktioner. Vores kundekreds dækker både over privatpersoner såvel som erhvervskunder af forskellig art, og vi varetager ofte opgaver for kunder i vores eget lokalområde omkring Rødding samt i både Kolding, Esbjerg og flere andre steder.

Vi er specialister inden for stålkonstruktioner, og vi har dermed både de rette kompetencer og den rette viden til at kunne varetage stort set alle opgaver – store som små. Vi kan selv sørge for opmåling, produktion og montering, men vi kan også blot levere den ønskede stålkonstruktion, hvis du foretrækker det.

En kvalitetsbevidst og troværdig produktionsvirksomhed

Det er vores vision at blive kendt som en kvalitetsbevidst og troværdig produktionsvirksomhed. Vi kan levere alt inden for stål, herunder også specialopgaver, og med mere end 25 års erfaring inden for vores fag kan vi sikre dig et 100 % fejlfrit og præcist resultat.

Vi har et stort fokus på at levere stålkonstruktioner, der lever op til din tilfredshed, og vi leverer altid løsninger i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Når du vælger at benytte dig af vores virksomhed, så kan du altid forvente, at vi overholder alle de aftalte leveringstider og betingelser. Vi er med andre ord din kvalitetsbevidste og troværdige produktionsvirksomhed, som du kan regne med, når du skal have produceret stålkonstruktioner til et byggeri.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på de stålkonstruktioner, som du har brug for til dit byggeri. Vi tilbyder et tilbud i form af en fast pris, og der vil derfor ikke blive pålagt nogen skjulte gebyrer eller ekstra tillæg.

Vi er specialister inden for vores fag, og vi har både udstyret, mandskabet og erfaringen til at kunne håndtere både store som små bestillinger.

Kontakt os for et tilbud lige her ↴

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os allerede i dag

​Kontakt os via telefon, mail eller gennem formularen, så sørger vi at få svaret dig indenfor de næste 48 timer. Vi er din store stål forhandler.

Følg K.P. SERVICE ApS på Facebook og
​læs hvad kunderne siger om os på Trustpilot.

Kontaktinformation

Telefon: 20 84 40 71

E-mail: ordre@kp-service.dk

Skodborgskovvej 15, 6630 Rødding

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

K.P. SERVICE ApS – CVR: 29391270