Få monteret en ståltrappe efter dine ønsker

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan specialfremstille en ståltrappe efter dine ønsker og behov? Hos K.P. Service har vi med smedearbejde, sandblæsning og industrilakering at gøre, herunder produktion er ståltrapper og -altaner.

Vi er til daglig til at finde i Rødding, og så leverer vi tit ståltrapper til vores kunder i og omkring Esbjerg og Kolding.​

Hvilken slags ståltrappe kan du få?

Vi har erfaring med lidt af hvert, når det kommer til ståltrapper. Vi sørger for at bruge højstyrkestål, som er modstandsdygtigt og holdbart, men som ikke vejer meget.

Vi kan bl.a. lave de følgende trapper ud fra dine ønsker:

  • Spindeltrappe til flugtveje, industri, både til indendørs- og udendørs brug
  • Ligeløbstrapper
  • Vindeltrapper
  • Brandtrapper
  • Flugttrapper

Og vi kan selvfølgelig også udforme et stålgelænder efter dine ønsker og behov. Vi er specialister inden for stål, og vi sørger naturligvis altid for en præcis opmåling og montering

Bestil en ståltrappe i dag

Er du interesseret i at få os til at fremstille en ståltrappe enten til udvendig eller indvendig brug til dig? Så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig ud fra vores priser.

Ring på telefon 20 84 40 71, eller send en besked til e-mail kim@kp-service.dk. Ellers kan du også benytte dig af kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at lave din ståltrappe.

Kontakt os hvis du ønsker hjælp fra en professionel smed

Vi udfører mange arbejdsopgaver - du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi tale om dit behov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt