Tagrenovering der sikrer et sundt og tæt tag

Har du brug for professionel hjælp til dit tagarbejde?

Et tag er husets vigtigste værn mod nedbør, fugt og kulde. Derfor er det utroligt vigtigt at sørge for, at taget hele tiden er tæt og bliver vedligeholdt for at sikre sig, at taget kan holde sig sundt og tæt i så lang tid som muligt. Hvis dit tag trænger til at blive renoveret eller istandsat, så står vi hos K.P. Service klar til at hjælpe dig.

Vi kan varetage alle former for tagrenovering, og vi kører ofte ud til større og mindre renoveringsopgaver for private husejere. Vi holder selv til i Rødding, og vi varetager derfor mange opgaver for kunder i vores eget lokalområde samt i Kolding, Esbjerg og i flere andre omkringliggende områder.

Sådan kan vi hjælpe dig i forbindelse med renovering af tag

Vi kan udføre mange forskellige opgaver inden for tagarbejde. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med alt inden for:

  • ​Tagrenovering
  • ​Tagmaling
  • ​Algebehandling
  • ​Udskiftning af tagplader.

Det betyder med andre ord, at vi kan sikre dig et tæt tag, uanset hvilken type tagmateriale du har på taget, og hvor gammelt dit tag er. 

Har du fået istandsat dit hus udvendigt, og kunne du i den forbindelse tænke dig også at give taget et nyt og moderne look, så det passer til husets facade og stil, så kan vi også tilbyde at male taget for dig.

Mos og alger lægger sig ofte på tagfladerne, og det kan både have en konsekvens i forhold til tagets funktion og holdbarhed samt tagets udseende. Derfor tilbyder vi også at komme forbi din adresse for at give taget en algebehandling, så du kan give dit tag det flotteste udseende og sikre den bedst mulige holdbarhed.​

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag er ikke en billig løsning. Alt afhængigt af dine valg i forhold til tagmateriale samt tagets størrelse og type ligger prisen typisk på over et par hundrede tusinde kroner. Derfor kan det altid godt betale sig at investere i en tagrenovering løbende.

Kontakt os og få beregnet en pris på din tagrenovering

Kontakt os gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud på en tagreparation.

Kontakt os for et tilbud lige her ↴

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os allerede i dag

​Kontakt os via telefon, mail eller gennem formularen, så sørger vi at få svaret dig indenfor de næste 48 timer. Vi er din store stål forhandler.

Følg K.P. SERVICE ApS på Facebook og
​læs hvad kunderne siger om os på Trustpilot.

Kontaktinformation

Telefon: 20 84 40 71

E-mail: ordre@kp-service.dk

Skodborgskovvej 15, 6630 Rødding

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage

K.P. SERVICE ApS – CVR: 29391270