Tagrenovering

Tagrenovering der sikrer
​et sundt og tæt tag

Har du brug for professionel hjælp til dit tagarbejde?

Et tag er husets vigtigste værn mod nedbør, fugt og kulde. Derfor er det utroligt vigtigt at sørge for, at taget hele tiden er tæt og bliver vedligeholdt for at sikre sig, at taget kan holde sig sundt og tæt i så lang tid som muligt. Hvis dit tag trænger til at blive renoveret eller istandsat, så står vi hos K.P. Service ApS klar til at hjælpe dig.

Vi kan varetage alle former for tagrenovering, og vi kører ofte ud til større og mindre renoveringsopgaver for private husejere. Vi holder selv til i Rødding, og vi varetager derfor mange opgaver for kunder i vores eget lokalområde samt i Kolding, Esbjerg og i flere andre omkringliggende områder.

Kontakt os​

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan kan vi hjælpe dig i forbindelse med renovering af tag

Vi kan udføre mange forskellige opgaver inden for tagarbejde. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med alt inden for:

  • ​Tagrenovering
  • ​Tagmaling
  • ​Algebehandling
  • ​Udskiftning af tagplader.

Det betyder med andre ord, at vi kan sikre dig et tæt tag, uanset hvilken type tagmateriale du har på taget, og hvor gammelt dit tag er.

Har du fået istandsat dit hus udvendigt, og kunne du i den forbindelse tænke dig også at give taget et nyt og moderne look, så det passer til husets facade og stil, så kan vi også tilbyde at male taget for dig.​

Mos og alger lægger sig ofte på tagfladerne, og det kan både have en konsekvens i forhold til tagets funktion og holdbarhed samt tagets udseende. Derfor tilbyder vi også at komme forbi din adresse for at give taget en algebehandling, så du kan give dit tag det flotteste udseende og sikre den bedst mulige holdbarhed.​

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tag er ikke en billig løsning. Alt afhængigt af dine valg i forhold til tagmateriale samt tagets størrelse og type ligger prisen typisk på over et par hundrede tusinde kroner. Derfor kan det altid godt betale sig at investere i en tagrenovering løbende.

Kontakt os og få beregnet en pris på din tagrenovering

Kontakt os gerne i dag og indhent et uforpligtende tilbud på en tagreparation.

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage,
​enten på telefon eller e-mail.

K.P. SERVICE ApS

CVR: 29391270

Hos os er du altid garanteret:

Vejledning i projektet

Kvalitetsarbejde til tiden

Produkter der holder i mange år

Ekspertise og erfaring i branchen

Omhyggelig og effektiv kundeserviceoplevelse